Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
210 г фартофеля
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
150 г буряка
150 г солоних огірків
100 г моркви
150 г цибулі
50 мл оливкової олії
4 г цукру
2 г солі
50 мл бальзамічного оцту
щіпка чорного перцю
Приготування:
1. Варимо та очищаємо овочі. Нарізаємо кубиками. Огірки нарізаємо скибочками. Цибулю півкільцями.
2. З'єднуємо овочі разом. Тим часом робимо заправку. Змішуємо бальзамічний оцет з оливковою олією, приправляємо. Додаємо в салат і ретельно перемішуємо. Подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт драніков з картоплі.