Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

210 г фартофеля

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

150 г буряка

150 г солоних огірків

100 г моркви

150 г цибулі

50 мл оливкової олії

4 г цукру

2 г солі

50 мл бальзамічного оцту

щіпка чорного перцю

Приготування:

1. Варимо та очищаємо овочі. Нарізаємо кубиками. Огірки нарізаємо скибочками. Цибулю півкільцями.

2. З'єднуємо овочі разом. Тим часом робимо заправку. Змішуємо бальзамічний оцет з оливковою олією, приправляємо. Додаємо в салат і ретельно перемішуємо. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт драніков з картоплі.