Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

210 г фартофеля

Популярні новини зараз

Українці, готуйтесь і не чекайте до ночі: коли точно вимкнуть світло і як не залишитися без зарядки та чаю

Додатковий платіж комуналку – українці знайдуть ще одну платіжку

Комунальні платежі зменшаться вдвічі: хто може розділити половину рахунків з державою

Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити

Показати ще

150 г буряка

150 г солоних огірків

100 г моркви

150 г цибулі

50 мл оливкової олії

4 г цукру

2 г солі

50 мл бальзамічного оцту

щіпка чорного перцю

Приготування:

1. Варимо та очищаємо овочі. Нарізаємо кубиками. Огірки нарізаємо скибочками. Цибулю півкільцями.

2. З'єднуємо овочі разом. Тим часом робимо заправку. Змішуємо бальзамічний оцет з оливковою олією, приправляємо. Додаємо в салат і ретельно перемішуємо. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт драніков з картоплі.