Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

1 кг курячої печінки

Популярні новини зараз

Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Показати ще

3 головки цибулі

100 г вершкового масла

3 ст. л. рослинного масла

400 мл вершків 20%

500 мл молока

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо і очищуємо печінку. Далі заливаємо молоком і залишаємо на 1 годину.

2. Цибулю нарізаємо кільцями. На розігрітій сковороді на рослинному і третині вершкового масла обсмажуємо цибулю до м'якості.

3. Печінку промиваємо від молока і додаємо в сковороду, потім обсмажуємо 20-30 хвилин, помішуючи.

4. Зменшуємо вогонь і додаємо вершки. Тушкуємо 15 хвилин, щоб вершки на половину випарувалися. Потім приправляємо, вимикаємо вогонь і остуджуємо.

5. Збиваємо в блендері з вершковим маслом до однорідності і залишаємо на ніч в холодильнику.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт доради в духовці з лимоном і базиліком.