Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
1 кг курячої печінки
"Домагання, стереотипи, зневага": військова поділилася, з чим стикаються жінки у війську
Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі
ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації
ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть
3 головки цибулі
100 г вершкового масла
3 ст. л. рослинного масла
400 мл вершків 20%
500 мл молока
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Промиваємо і очищуємо печінку. Далі заливаємо молоком і залишаємо на 1 годину.
2. Цибулю нарізаємо кільцями. На розігрітій сковороді на рослинному і третині вершкового масла обсмажуємо цибулю до м'якості.
3. Печінку промиваємо від молока і додаємо в сковороду, потім обсмажуємо 20-30 хвилин, помішуючи.
4. Зменшуємо вогонь і додаємо вершки. Тушкуємо 15 хвилин, щоб вершки на половину випарувалися. Потім приправляємо, вимикаємо вогонь і остуджуємо.
5. Збиваємо в блендері з вершковим маслом до однорідності і залишаємо на ніч в холодильнику.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт доради в духовці з лимоном і базиліком.