Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 яйця
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
Відключення газу у серпні: українцям радять готуватися
Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
3 склянки борошна
200 г маргарину
1 склянка цукру
ванілін на кінчику ножа
1 ч. л. розпушувача
200 г варення
Приготування:
1. Масло і маргарин розтоплюємо на водяній бані. Розігріваємо духовку до 200 градусів. У миску висипаємо цукор, додаємо розтоплене масло, ванілін, яйця і ретельно все перемішуємо.
2. Змішуємо борошно з розпушувачем і поступово додаємо в масу. Замішуємо тісто і ділимо його на дві нерівні частини. Частину поменше залишаємо в морозильнику.
3. Другу частину викладаємо на деко і поливаємо варенням. Розгладжуємо поверхню. Далі заморожене тісто натираємо на крупній тертці і посипаємо пиріг. Випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога суфле.