Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз

Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам

Пахатимемо до самої старості: влада хоче відправити на роботу пенсіонерів і людей з інвалідністю

Відстежує геолокації та збирає дані: у мережі розкрили нюанси програми "Резерв+"

ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців

Показати ще

100 г цукру

3 ст. л. меду

300 г темного шоколаду

100 г молочного шоколаду

200 г вершкового масла

5 г ванільного цукру

100 г борошна

Приготування:

1.Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Плавимо весь шоколад на водяній бані. Потім збиваємо 4 яйця, додаємо туди цукор і мед. Збиваємо протягом 3 хвилин.

3. Розплавлене масло змішуємо з шоколадом до однорідності. З'єднуємо зі збитими яйцями і перемішуємо. Додаємо борошно і знову перемішуємо.

4. Викладаємо на форму з пергаментом і випікаємо в духовці 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибулевих кілець.