Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
4 яйця
Популярні новини зараз
Показати ще
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
100 г цукру
3 ст. л. меду
300 г темного шоколаду
100 г молочного шоколаду
200 г вершкового масла
5 г ванільного цукру
100 г борошна
Приготування:
1.Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Плавимо весь шоколад на водяній бані. Потім збиваємо 4 яйця, додаємо туди цукор і мед. Збиваємо протягом 3 хвилин.
3. Розплавлене масло змішуємо з шоколадом до однорідності. З'єднуємо зі збитими яйцями і перемішуємо. Додаємо борошно і знову перемішуємо.
4. Викладаємо на форму з пергаментом і випікаємо в духовці 25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибулевих кілець.