Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

4 яйця

Популярні новини зараз

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

100 г цукру

3 ст. л. меду

300 г темного шоколаду

100 г молочного шоколаду

200 г вершкового масла

5 г ванільного цукру

100 г борошна

Приготування:

1.Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Плавимо весь шоколад на водяній бані. Потім збиваємо 4 яйця, додаємо туди цукор і мед. Збиваємо протягом 3 хвилин.

3. Розплавлене масло змішуємо з шоколадом до однорідності. З'єднуємо зі збитими яйцями і перемішуємо. Додаємо борошно і знову перемішуємо.

4. Викладаємо на форму з пергаментом і випікаємо в духовці 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибулевих кілець.