Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

750 г свинини

Популярні новини зараз

Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Показати ще

5 ст. л. соєвого соусу

10 зубчиків часнику

250 г томатної пасти

150 г сиру

сіль і зелень за смаком

Приготування:

1. Відокремлюємо м'ясо від кісток, нарізаємо на однакові шматки, відбиваємо молотком і приправляємо за смаком.

2. Кладемо м'ясо в каструлю, змащуємо соєвим соусом і томатною пастою. Залишаємо на 15 хвилин.

3. Розігріваємо духовку, викладаємо м'ясо на деко і випікаємо 30-40 хвилин. Тим часом нарізаємо часник і натираємо на тертці сир.

4. Коли м'ясо стане трохи рум'яним, кладемо на нього часник і залишаємо ще на 10 хвилин. Вимикаємо духовку і посипаємо сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного пирога суфле.