Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

4 шт. риби хека

Популярні новини зараз

Нова система навчання: учням додали ще один рік у школі

У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать

Нові зміни від "Київстар" та Vodafone: що готують для користувачів

Від 1200 грн і більше: хто має право на надбавку до пенсії

Показати ще

3 зубчики часнику

3 ст. л. рубаної петрушки

1 лавровий лист

4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Очищаємо, подрібнюємо часник і петрушку. Масло розігріваємо на сковороді, потім додаємо часник, а через пару хвилин петрушку.

2. Рибу солимо і викладаємо на сковороду. Додаємо лавровий лист. Обсмажуємо протягом 10 хвилин, потім перевертаємо і стільки ж смажимо з іншого боку.

3. Готову рибу кладемо на тарілку, поливаємо зверху зеленим часниковим соусом і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тірамісу з малиною і м'ятою.