Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
500 г маскарпоне
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
5 яєць
30 г ванільного цукру
100 г цукрової пудри
4 ст. л. меленої кави
2 палички кориці
18 шт. печива савоярді
10 г какао-порошку
60 мл лікеру
250 г розмороженої малини
м'ята
Приготування:
1. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо на середній швидкості 3 хвилини, а жовтки збиваємо разом з цукровою пудрою.
2. Змішуємо в мисці маскарпоне і ванільний цукор. Обережно додаємо яєчну масу. Збиваємо до однорідності.
3. Заливаємо окропом каву і корицю. Тим часом розламуємо печиво на половинки і розподіляємо їх по скляним формам.
4. Кожну порцію печива заливаємо 10 мл лікеру і 40-50 мл кави. Потім викладаємо маскарпоне. Ставимо в холодильник на кілька годин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої печінки з медовим цибулею.