Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г сулугуні
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
2 яйця
200 г сиру едам
2 яєчних білка
100 мл вершків
200 г сметани
3 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
петрушка
2 зубчики часнику
Приготування:
1.Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Натираємо на тертці сир. Потім відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо зі сметаною, вершками і борошном. Додаємо сир, зелень, спеції, сіль і перець, часник і ретельно перемішуємо.
3. Білки збиваємо в піну і виливаємо тісто.
4. Викладаємо форму папером для випічки і виливаємо туди тісто. Випікаємо пиріг 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фінського чорничного пирога.