Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г сулугуні
Популярні новини зараз
Показати ще
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
2 яйця
200 г сиру едам
2 яєчних білка
100 мл вершків
200 г сметани
3 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
петрушка
2 зубчики часнику
Приготування:
1.Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Натираємо на тертці сир. Потім відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо зі сметаною, вершками і борошном. Додаємо сир, зелень, спеції, сіль і перець, часник і ретельно перемішуємо.
3. Білки збиваємо в піну і виливаємо тісто.
4. Викладаємо форму папером для випічки і виливаємо туди тісто. Випікаємо пиріг 45 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фінського чорничного пирога.