Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 риба дорадо
Учням 9-х класів повернуть обов'язкові іспити: що складатимуть
В Україні з 1 січня запровадять нові правила розрахунків карткою
Кабмін ухвалив тариф: скільки будемо платити за куб газу з 1 січня
Борги за комуналку та кредити: які нові санкції приготували боржникам
1 лимон
сіль і перець за смаком
1 пучок базиліка
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Добре очищаємо рибу. Виймаємо серединку і промиваємо. Половину широкого листа фольги змащуємо оливковою олією і кладемо рибу. Приправляємо її з двох сторін і натираємо маслом.
3. Нарізаємо половину лимона тонкими скибочками. Збризкуємо рибу лимонним соком, а скибочки і базилік кладемо в черево. Щільно загортаємо у фольгу і запікаємо на 25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.