Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1
Інгредієнти:
1 риба дорадо
Популярні новини зараз
Показати ще
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
1 лимон
сіль і перець за смаком
1 пучок базиліка
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Добре очищаємо рибу. Виймаємо серединку і промиваємо. Половину широкого листа фольги змащуємо оливковою олією і кладемо рибу. Приправляємо її з двох сторін і натираємо маслом.
3. Нарізаємо половину лимона тонкими скибочками. Збризкуємо рибу лимонним соком, а скибочки і базилік кладемо в черево. Щільно загортаємо у фольгу і запікаємо на 25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.