Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 риба дорадо

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

1 лимон

сіль і перець за смаком

1 пучок базиліка

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Добре очищаємо рибу. Виймаємо серединку і промиваємо. Половину широкого листа фольги змащуємо оливковою олією і кладемо рибу. Приправляємо її з двох сторін і натираємо маслом.

3. Нарізаємо половину лимона тонкими скибочками. Збризкуємо рибу лимонним соком, а скибочки і базилік кладемо в черево. Щільно загортаємо у фольгу і запікаємо на 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.