Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 риба дорадо

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

1 лимон

сіль і перець за смаком

1 пучок базиліка

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Добре очищаємо рибу. Виймаємо серединку і промиваємо. Половину широкого листа фольги змащуємо оливковою олією і кладемо рибу. Приправляємо її з двох сторін і натираємо маслом.

3. Нарізаємо половину лимона тонкими скибочками. Збризкуємо рибу лимонним соком, а скибочки і базилік кладемо в черево. Щільно загортаємо у фольгу і запікаємо на 25 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.