Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
150 г вершкового масла
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
2 курячих яйця
200 г пшеничного борошна
200 г цукрової пудри
1 ч. л. пекарського порошку
400 г замороженої або свіжої чорниці
250 г сметани
1 ч. л. ванільної есенції
Приготування:
1.Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Збиваємо вершкове масло і 150 г цукрової пудри, додаємо одне яйце. Перемішуємо з борошном і формуємо тісто.
3. Викладаємо дно і боки круглої форми для випічки тістом, випікаємо в духовці 10 хвилин.
4. Для крему збиваем сметану, 50 г цукрової пудри і ванільну есенцію до однорідності, додаємо 1 яйце і гарненько знову збиваємо. Додаємо чорницю і перемішуємо. Викладаємо начинку на тісто і запікаємо протягом 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога з молоком.