Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

2 курячих яйця

200 г пшеничного борошна

200 г цукрової пудри

1 ч. л. пекарського порошку

400 г замороженої або свіжої чорниці

250 г сметани

1 ч. л. ванільної есенції

Приготування:

1.Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Збиваємо вершкове масло і 150 г цукрової пудри, додаємо одне яйце. Перемішуємо з борошном і формуємо тісто.

3. Викладаємо дно і боки круглої форми для випічки тістом, випікаємо в духовці 10 хвилин.

4. Для крему збиваем сметану, 50 г цукрової пудри і ванільну есенцію до однорідності, додаємо 1 яйце і гарненько знову збиваємо. Додаємо чорницю і перемішуємо. Викладаємо начинку на тісто і запікаємо протягом 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога з молоком.