Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
8 стебел зеленого лука
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
Відключення газу у серпні: українцям радять готуватися
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть
1,5 ст. л. рослинного масла
3 зубчики часнику
1 шматок кореня імбиру
2 червоних перцю
2 курячих філе
кешью 100 г
150 г стручкового гороху
2 ст. л. соєвого соусу
1,5 ч. л. кунжутного масла
Приготування:
1. У великій сковороді нагріваємо масло і додаємо цибулю, часник і імбир. Перемішуємо. Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і кладемо на сковороду, смажимо до золотистої скоринки. Додаємо перець, потім горох і кешью. Готуємо протягом 2 хвилин.
2. Додаємо соєвий соус і кунжутне масло. Все добре перемішуємо і подаємо з рисом або локшиною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт драніков з картоплі.