Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
8 стебел зеленого лука
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1,5 ст. л. рослинного масла
3 зубчики часнику
1 шматок кореня імбиру
2 червоних перцю
2 курячих філе
кешью 100 г
150 г стручкового гороху
2 ст. л. соєвого соусу
1,5 ч. л. кунжутного масла
Приготування:
1. У великій сковороді нагріваємо масло і додаємо цибулю, часник і імбир. Перемішуємо. Куряче філе нарізаємо тонкими смужками і кладемо на сковороду, смажимо до золотистої скоринки. Додаємо перець, потім горох і кешью. Готуємо протягом 2 хвилин.
2. Додаємо соєвий соус і кунжутне масло. Все добре перемішуємо і подаємо з рисом або локшиною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт драніков з картоплі.