Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої печінки
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
1,5 головки червоної цибулі
2 ст. л. меду
100 мл білого вина
20 мл оливкової олії
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на годину.
2. Нарізаємо і обсмажуємо цибулю кільцями до золотистого кольору. Додаємо мед і готуємо ще протягом 4-5 хвилин, постійно помішуючи.
3. Печінку приправляємо, і гарненько обсмажуємо на розігрітій сковороді 7-10 хвилин. Подаємо на тарілці разом з цибулею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в апельсинової глазурі.