Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої печінки
Українцям блокують картки для соцвиплат: хто у зоні ризику
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
1,5 головки червоної цибулі
2 ст. л. меду
100 мл білого вина
20 мл оливкової олії
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Заливаємо печінку вином і залишаємо на годину.
2. Нарізаємо і обсмажуємо цибулю кільцями до золотистого кольору. Додаємо мед і готуємо ще протягом 4-5 хвилин, постійно помішуючи.
3. Печінку приправляємо, і гарненько обсмажуємо на розігрітій сковороді 7-10 хвилин. Подаємо на тарілці разом з цибулею.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в апельсинової глазурі.