Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг моркви

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

0,5 склянки молока

0,5 склянки манної крупи

0,5 склянки паніровачних сухарів

3 яйця

1 ч. л. цукру

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Очищуємо та тонко нарізаємо морквоку. Додаємо в каструлю і заливаємо гарячим молоком і столовою ложкою олії. Додаємо цукор, сіль, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності на середньому вогні постійно помішуючи.

2. Потім посипаємо морквину манною крупою і варимо на повільному вогні протягом 8-10 хвилин.

3. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки. Ретельно перемішуємо і охолоджуємо.

4. Робимо форму котлеток, занурюємо в білок і в сухарі, а потім обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт локшини з гарбузом і грибами.