Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг моркви

Популярні новини зараз

Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

Україна провалила мобілізація 18-річних: в ОП звинуватили батьків

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Показати ще

0,5 склянки молока

0,5 склянки манної крупи

0,5 склянки паніровачних сухарів

3 яйця

1 ч. л. цукру

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Очищуємо та тонко нарізаємо морквоку. Додаємо в каструлю і заливаємо гарячим молоком і столовою ложкою олії. Додаємо цукор, сіль, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності на середньому вогні постійно помішуючи.

2. Потім посипаємо морквину манною крупою і варимо на повільному вогні протягом 8-10 хвилин.

3. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки. Ретельно перемішуємо і охолоджуємо.

4. Робимо форму котлеток, занурюємо в білок і в сухарі, а потім обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт локшини з гарбузом і грибами.