Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг моркви
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
0,5 склянки молока
0,5 склянки манної крупи
0,5 склянки паніровачних сухарів
3 яйця
1 ч. л. цукру
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Очищуємо та тонко нарізаємо морквоку. Додаємо в каструлю і заливаємо гарячим молоком і столовою ложкою олії. Додаємо цукор, сіль, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності на середньому вогні постійно помішуючи.
2. Потім посипаємо морквину манною крупою і варимо на повільному вогні протягом 8-10 хвилин.
3. Знімаємо з вогню, додаємо жовтки. Ретельно перемішуємо і охолоджуємо.
4. Робимо форму котлеток, занурюємо в білок і в сухарі, а потім обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт локшини з гарбузом і грибами.