Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1 кг свинини
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
1 апельсин
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. тертого імбиру
2 ст. л. меду
Приготування:
1. Вимиваємо і натираємо м'ясо сіллю і перцем, змащуємо рослинним маслом і кладемо на підготовлений лист.
2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо м'ясо протягом 60 хвилин.
3. Для апельсинового сиропу знімаємо цедру з половини апельсина. Потім розрізаємо його навпіл і вичавлюємо сік. Натираємо корінь імбиру і змішуємо з апельсиновим соком, цедрою, імбиром, соєвим соусом і медом. Варимо на сильному вогні до згущення.
4. Виймаємо м'ясо з духовки, поливаємо сиропом і запікаємо ще 5 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з капустою.