Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 кг свинини

Популярні новини зараз

Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень

Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні

ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію

"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади

Показати ще

1 апельсин

2 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. тертого імбиру

2 ст. л. меду

Приготування:

1. Вимиваємо і натираємо м'ясо сіллю і перцем, змащуємо рослинним маслом і кладемо на підготовлений лист.

2. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо м'ясо протягом 60 хвилин.

3. Для апельсинового сиропу знімаємо цедру з половини апельсина. Потім розрізаємо його навпіл і вичавлюємо сік. Натираємо корінь імбиру і змішуємо з апельсиновим соком, цедрою, імбиром, соєвим соусом і медом. Варимо на сильному вогні до згущення.

4. Виймаємо м'ясо з духовки, поливаємо сиропом і запікаємо ще 5 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з капустою.