Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 12
Інгредієнти:
4 моркви
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1,5 склянки борошна
1,5 ч. л. пекарського порошку
1 ч. л. кориці
0,5 ч. л. соди
0,5 ч. л. мускатного горіха
0,5 ч. л. меленого імбиру
¾ склянки рослинного масла
3 яйця
1 ч. л. ванільного екстракту
¾ ч. л. солі
Приготування:
1. Натираємо моркву на крупній тертці. Далі змішуємо борошно, пекарський порошок, соду, сіль, корицю, імбир і мускатний горіх.
2. Збиваємо масло, яйця і коричневий цукор міксером. Додаємо туди моркву і ваніль. Збиваємо до однорідності. Потім поступово додаємо борошно, збиваючи.
3. Викладаємо тісто у формочки для кексів. розігріваємо духовку до 190 градусів протягом 20-25 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанної ікри.