Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
250 г коктейлю з морепродуктів
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1 головка цибулі
3 зубчики часнику
1 солодкий перець
1 помідор
350 мл томатного соку
1 ч. л. шафрану
1 ч. л. базиліка
1 ст. л. лимонного соку
2 яйця
Приготування:
1. Викладаємо морепродукти в миску і заливаємо гарячою водою. Залишаємо на 7 хвилин, потім зливаємо. Кладемо в каструлю і заливаємо 500 мл води. Кип'ятимо на середньому вогні.
2. Тим часом розігріваємо олію на сковороді і смажимо цибулю і часник. Далі додаємо їх в каструлю.
3. У ту ж сковороду додаємо подрібнений перець і помідор, підсмажуємо постійно помішуючи. Потім так само додаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Приправляємо.
4. Додаємо томаный сік, трави і знову доводимо до кипіння. Видавлюємо лимонний сік. Кип'ятимо ще 5-7 хвилин постійно помішуючи.
5. Збиваємо яйця і обережно додаємо в киплячий суп. Прибираємо каструлю з вогню і залишаємо на 5 хвилин. Потім розливаємо по тарілках і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового пирога з корицею.