Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г баклажанів
Європа зачиняє двері українцям: "Більше не здатні приймати усіх"
Батьки скаржаться на дистанційку: уроки масово відміняють
Правило трьох місяців: чи зникне розшук ТЦК автоматично за строком давності
Нова система освіти: 12-річне навчання та обов'язкові предмети
500 г помідорів
2 зубчики часнику
1,5 ст. л. винного оцту
2 ст. л. рослинного масла
сіль за смаком
2 свіжих червоних перця
Приготування:
1. Баклажани розрізаємо вздовж і готуємо на грилі або в духовці протягом півгодини, поки вони не стануть м'якими. Перець запікаємо на 25 хвилин. Потім очищаємо овочі і даємо охолонути.
2. Помідори очищаємо, потім нарізаємо і обдаємо окропом. Натираємо на великій тертці.
3. Баклажани та перці розрізаємо на дрібні шматочки, щоб перетворити в кашу. Натираємо пів цибулини на крупній тертці.
4. У блендері збиваємо часник і оливкову олію.
5. Все перемішуємо до однорідності.
6. Додаємо часник і винний оцет, приправляємо за смаком. Подаємо з хлібом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сырников.