Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г селери
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні
Депутати пропонують зрівняти всіх пенсіонерів, - Катерина Котенкова про нові ініціативи влади
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
100 г петрушки
1 гранат
1 лимон
50 мл оливкової олії
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Очищаємо селера і нарізаємо стебла на маленькі шматочки. Подрібнюємо петрушку і поливаємо оливковою олією і лимонним соком.
2. Очищаємо гранат. Додаємо в миску зерна граната і перець. Подаємо разом з основною стравою або самостійно.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу-пюре всього за 15 хвилин.