Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
350 г сиру
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
"Київстар" закриває один із найдешевших тарифів: що пропонує натомість
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
2 ст. л. цукру
2 яйця
щіпка солі
5 ст. л. борошна
1,5 ч. л. соди
5 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1.Дуже ретельно подрібнюємо сир. Окремо збиваємо яйця, додаємо сіль і соду.
2. Змішуємо яйця і сир до однорідності.
3. Додаємо борошно, і робимо м'яке тісто.
4. Формуємо з тіста кульки, занурюємо в борошно, робимо форму сирників.
5. Розігріваємо велику сковороду, і викладаємо сирники. Обсмажуємо на середньому вогні 1-2 хвилини з кожного боку. Подаємо зі сгущенкою, варенням або сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців з рисом.