Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
250 г печива
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
70 г волоських горіхів
0,3 склянки коричневого цукру
100 г вершкового масла
150 г сметани
100 г цукру
3 яйця
350 г сиру рікотта
100 г зацукрованого імбиру
1 апельсин
1 лайм
Приготування:
1. Подрібнюємо печиво і горіхи, додаємо коричневий цукор, масло і гарненько перемішуємо. Викладаємо у форму для випічки 24 см і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
2. Змішуємо подрібнений імбир зі сметаною, рікоттою, 100 г білого цукру, яйцями і цедрою апельсина і лайма. Викладаємо цю суміш поверх тіста і згладжуємо поверхню.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг близько 30 хвилин або до готовності. Подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої щуки.