Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
250 г печива
У Польщі запустили нові правила: що зміниться для українців
Один клік і грошей немає: ПриватБанк попередив про нову загрозу
Нові правила зняття готівки: ПриватБанк повідомив про обмеження
Пенсіонерам подвоять доплати: хто отримає більше грошей
70 г волоських горіхів
0,3 склянки коричневого цукру
100 г вершкового масла
150 г сметани
100 г цукру
3 яйця
350 г сиру рікотта
100 г зацукрованого імбиру
1 апельсин
1 лайм
Приготування:
1. Подрібнюємо печиво і горіхи, додаємо коричневий цукор, масло і гарненько перемішуємо. Викладаємо у форму для випічки 24 см і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
2. Змішуємо подрібнений імбир зі сметаною, рікоттою, 100 г білого цукру, яйцями і цедрою апельсина і лайма. Викладаємо цю суміш поверх тіста і згладжуємо поверхню.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг близько 30 хвилин або до готовності. Подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої щуки.