Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

250 г печива

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" не зупинять: юристи пророкують відсутність покарань

В Україні планують ввести ще одну пенсію

Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр

Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками

Показати ще

70 г волоських горіхів

0,3 склянки коричневого цукру

100 г вершкового масла

150 г сметани

100 г цукру

3 яйця

350 г сиру рікотта

100 г зацукрованого імбиру

1 апельсин

1 лайм

Приготування:

1. Подрібнюємо печиво і горіхи, додаємо коричневий цукор, масло і гарненько перемішуємо. Викладаємо у форму для випічки 24 см і ставимо в холодильник на 20 хвилин.

2. Змішуємо подрібнений імбир зі сметаною, рікоттою, 100 г білого цукру, яйцями і цедрою апельсина і лайма. Викладаємо цю суміш поверх тіста і згладжуємо поверхню.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг близько 30 хвилин або до готовності. Подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої щуки.