Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 щука
Популярні новини зараз
Показати ще
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
1 лимон
3 ст. л. майонезу
сіль і перець за смаком
спеції за смаком (паприка, коріандр, петрушка, майоран, базилік, кріп)
Приготування:
1. Очищаємо і виймаємо нутрощі зі щуки.
2. Нарізаємо лимон кільцями і викладаємо в порожнину риби в ряд.
3. Змішуємо майонез і спеції. Потім змащуємо рибу з двох сторін і викладаємо на фольгу.
4. Зверху кладемо ще 2 кільця лимона і гарненько запечатуємо щуку у фольгу.
5. Запікаємо рибу в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. Потім відкриваємо фольгу і випікаємо ще 10-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ледачих голубців з рисом.