Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г капусти
До 20 години на добу без електрики: у Раді дали тривожний прогноз щодо відключень світла
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
500 г м'ясного фаршу
1 морква
1 головка цибулі
1 склянку рису
1 яйце
250 г сметани
3 ст. л. сметани
2 ч. л. борошна
сіль за смаком
перець чорний мелений за смаком
Приготування:
1. Варимо рис до напівготового стану.
2. У кухонному комбайні подрібнюємо разом капусту, моркву, фарш, цибулю, яйце, сіль, спеції, борошно.
3. Ліпимо з готової суміші великі кульки і викладаємо їх у змащену форму для випічки.
4. Сметану розводимо водою 1 до 1. Додаємо томатну пасту і перець.
5. Заливаємо цим соусом голубці і випікаємо в попередньо розігрітій на 220 градусів духовці 25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пататас брава.