Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 червоних перця (близько 220 г)
1 ½ ст. л. оливкової олії
240 г м'яса індички
½ дрібної цибулі
1 зубчик часнику, тертий
1 ч. л. кмину
3-4 гриба, нарізані
400 г помідорів
1 ст. л. томатного пюре
1 шматочок курячого бульйону в кубі
кілька листків орегано
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
60 г моцарели
150 г зелених овочів (шпинат, капуста, брокколі, зелена квасоля)
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 190 градусів. Нарізаємо перець вздовж, потім видаляємо насіння і ядро, але залишаємо стебла. Перець натираємо оливковою олією. Кладемо на деко і обсмажуємо протягом 15 хвилин.
2. Між тим, нагріваємо 1 ст. л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажуємо фарш протягом 2-3 хвилин, помішуючи.
3. Витираємо сковороду, потім нагріваємо решту масла при високій температурі. Додаємо цибулю і часник, обсмажуємо протягом 2-3 хвилин, потім додаємо кмин і гриби і готуємо 2-3 хвилини.
4. Направляємо фарш назад в сковорідку і додаємо нарізані томати і томатне пюре. Додаємо бульйон і варимо 3-4 хвилини, потім додаємо орегано і приправляємо. Виймаємо перці з духовки і наповнюємо їх як можна більшою кількістю фаршу. Наверх кладемо сир і повертаємо в духовку на 10-15 хвилин, поки сир не стане золотистого кольору.
5. Обережно кладемо перці на тарілку і подаємо разом з вашою улюбленою зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт полуничного мусу з зефіром.