Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 7 годин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
1 цибулина
10 гвоздик
шинка, близько 1,3 кг
1 л імбирного пива
1 ст. л. англійської гірчиці
3 ст. л. імбиру
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Приготування:
1. Кладемо цибулю і 10 гвоздик в каструлю, потім додаємо шинку. Наливаємо імбирне пиво, потім накриваємо і варимо на низькій температурі протягом 7 годин, поки шинка не стане ніжною.
2. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Обережно видаляємо шкірку з шинки, залишивши шар жиру.
3. Змішуємо гірчицю та імбир в мисці, ложкою або щіткою змащуємо шинку, потім випікаємо протягом 20 хвилин до золотистого і липкого.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глінтвейну з рожевого вина.