Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 7 годин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
1 цибулина
10 гвоздик
шинка, близько 1,3 кг
1 л імбирного пива
1 ст. л. англійської гірчиці
3 ст. л. імбиру
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
Секретний трюк водіїв розкусили: чому заглушити мотор перед даішником уже марно?
В Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Приготування:
1. Кладемо цибулю і 10 гвоздик в каструлю, потім додаємо шинку. Наливаємо імбирне пиво, потім накриваємо і варимо на низькій температурі протягом 7 годин, поки шинка не стане ніжною.
2. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Обережно видаляємо шкірку з шинки, залишивши шар жиру.
3. Змішуємо гірчицю та імбир в мисці, ложкою або щіткою змащуємо шинку, потім випікаємо протягом 20 хвилин до золотистого і липкого.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глінтвейну з рожевого вина.