Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 7 годин

Порції: 6-8

Інгредієнти:

1 цибулина
10 гвоздик
шинка, близько 1,3 кг
1 л імбирного пива
1 ст. л. англійської гірчиці
3 ст. л. імбиру

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Приготування:

1. Кладемо цибулю і 10 гвоздик в каструлю, потім додаємо шинку. Наливаємо імбирне пиво, потім накриваємо і варимо на низькій температурі протягом 7 годин, поки шинка не стане ніжною.

2. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Обережно видаляємо шкірку з шинки, залишивши шар жиру.

3. Змішуємо гірчицю та імбир в мисці, ложкою або щіткою змащуємо шинку, потім випікаємо протягом 20 хвилин до золотистого і липкого.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт глінтвейну з рожевого вина.