Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 750 мл
Інгредієнти:
750 мл рожевого вина
1 зірка анісу
1 імбирний стебло, нарізаний
½ ч. л. чорного перцю
5 ягід
¼ рожевого грейпфрута, скибочки
2 ст. л. вершків
Штормитиме щотижня: Україну в листопаді накриє серія магнітних бур – дати
Кабмін запровадив нові правила нарахування пенсій: що буде з радянським стажем
Укренерго піднімає тарифи: на скільки зросте вартість світла у 2026 році
Українців попередили про складну зиму: під загрозою – чотири області
Приготування:
Виливаємо рожеве вино у велику каструлю з анісом-зіркою, імбиром, чорними перчиками, ягодами і рожевим грейпфрутом. Кип'ятимо на середньому вогні, потім перемішуємо в вершках, проціджуємо в глечик, потім подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.