Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 750 мл
Інгредієнти:
750 мл рожевого вина
1 зірка анісу
1 імбирний стебло, нарізаний
½ ч. л. чорного перцю
5 ягід
¼ рожевого грейпфрута, скибочки
2 ст. л. вершків
Популярні новини зараз
Показати ще
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приготування:
Виливаємо рожеве вино у велику каструлю з анісом-зіркою, імбиром, чорними перчиками, ягодами і рожевим грейпфрутом. Кип'ятимо на середньому вогні, потім перемішуємо в вершках, проціджуємо в глечик, потім подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.