Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 750 мл
Інгредієнти:
750 мл рожевого вина
1 зірка анісу
1 імбирний стебло, нарізаний
½ ч. л. чорного перцю
5 ягід
¼ рожевого грейпфрута, скибочки
2 ст. л. вершків
Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
Приготування:
Виливаємо рожеве вино у велику каструлю з анісом-зіркою, імбиром, чорними перчиками, ягодами і рожевим грейпфрутом. Кип'ятимо на середньому вогні, потім перемішуємо в вершках, проціджуємо в глечик, потім подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з тунцем і авокадо.