Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 3 хвилини
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г свіжої полуниці
25 г лимонного цукру
140 г міні-зефіру
200 мл вершків
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Для ФОП вступили у дію нові правила
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Приготування:
1. Поміщаємо всі інгредієнти, крім 2 полуниць, в каструлю разом з 100 мл води і цукру. На середньому вогні варимо полуницю до тих пір, поки вона не стане м'якою, близько 3 хвилин. Знімаємо з вогню і подрібнюємо ягоди, використовуючи вилку, поки вона не стане цілісною. Додаємо зефіри, потім помішуємо їх в гарячій полуниці, поки вони не розчинилися. Залишаємо охолонути.
2. Збиваємо вершки. Додаємо вершки в охолоджену полуничну суміш, потім ложкою кладемо в одну миску або окремі каструлі і охолоджуємо приблизно на 2 години або до готовності. Вирізаємо зарезервовану полуницю навпіл і використовуємо для прикраси.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пряників.