підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
3 ст. л. арахісу або соняшникової олії
2 жирних часникових гвоздики
1 маленький червоний перець
200 г тигрових креветок
2 ст. л. соєвого соусу або тайського рибного соусу
100 г шпинату
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Приготування:
1. Нагріваємо сковороду. Додаємо 2 столові ложки олії, а через кілька секунд - часникові скибочки. Смажимо, поки вони не стануть золотистими, а потім використовуючи щілинну ложку, викладаємо на кухонну папір для зливу.
2. Кидаємо в перець і обсмажуємо протягом 1 хвилини або до тих пір, поки не зм'якне. Додаємо решту кількість масла. Підігріваємо, потім кидаємо в креветки і смажимо ще 2-3 хвилини до готовності. Додаємо соєвий або рибний соус.
3. Додаємо шпинат і обсмажуємо, поки він не почне в'янути. Повертаємо перець і хрусткий часник на казанок з опуклим днищем, потім негайно подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт спагетті з фрикадельками з тунця.