Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г цибулі-шалот
4 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, злегка подрібнений
розмарин
5 ст. л. бальзамічного оцту
400 мл червоного вина
400 мл курячого бульйону
ручка масла
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Смажимо цибулю-шалот в середній каструлі з оливковою олією на високому вогні протягом приблизно 3 хвилин до легкого підсмажування, часто помішуючи.
2. Додаємо мелений чорний перець і подрібнену часникову гвоздику, гілочку розмарину.
3. Продовжуємо готувати ще 3 хвилини, часто помішуючи, щоб запобігти горіння цибулі-шалот.
4. Вливаємо 5 столових ложок бальзамічного оцту і варимо до повного випарювання до сиропу, потім виливаємо 400 мл червоного вина.
5. Виливаємо 400 мл бульйону і доводимо до кипіння.
6. Зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки вона не зменшиться на дві третини. Видаляємо часник і розмарин.
7. Додаємо трохи солі за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з подвійним шоколадом.