Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г цибулі-шалот
4 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, злегка подрібнений
розмарин
5 ст. л. бальзамічного оцту
400 мл червоного вина
400 мл курячого бульйону
ручка масла
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
Приготування:
1. Смажимо цибулю-шалот в середній каструлі з оливковою олією на високому вогні протягом приблизно 3 хвилин до легкого підсмажування, часто помішуючи.
2. Додаємо мелений чорний перець і подрібнену часникову гвоздику, гілочку розмарину.
3. Продовжуємо готувати ще 3 хвилини, часто помішуючи, щоб запобігти горіння цибулі-шалот.
4. Вливаємо 5 столових ложок бальзамічного оцту і варимо до повного випарювання до сиропу, потім виливаємо 400 мл червоного вина.
5. Виливаємо 400 мл бульйону і доводимо до кипіння.
6. Зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки вона не зменшиться на дві третини. Видаляємо часник і розмарин.
7. Додаємо трохи солі за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з подвійним шоколадом.