Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г свіжих твердих тофу
2 ст. л. арахісової олії
1 см імбиру нарізаний
200 г капусти
1 ст. л. рисового вина
1 ст. л. рисового оцту
½ ч. л. сушених пластівців чилі
приготований рис
Для маринаду:
1 ст. л. тертого імбиру
1 ч. л. темного соєвого соусу
2 ст. л. легкого соєвого соусу
1 ст. л. коричневого цукру
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Україна провалила мобілізація 18-річних: в ОП звинуватили батьків
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Приготування:
1. М'яко наколюємо декілька отворів у тофу з допомогою зубочистки, а потім нарізати кубиками.
2. Змішуємо інгредієнти маринаду разом в мисці і кидаємо в шматки тофу. Відкладаємо в сторону маринувати протягом 10-15 хвилин.
3. Нагріваємо сковороду на високій температурі і додаємо половину масла арахісу. Коли масло починає диміти, додаємо скибочки імбиру і обсмажуємо протягом декількох секунд. Додаємо капусту і смажте протягом 1-2 хвилин. Додаємо трохи води, щоб створити пар і варимо ще 2 хвилини. Коли листя в'януть, а стебла готуються, але все ще трохи хрусткі, приправляємо сіллю і переносимо на сервірувальне блюдо.
4. Промиваємо котел з опуклим днищем під холодною водою, потім знову розігріваємо його і додаємо масло, що залишилося. Додаємо шматки тофу (зберігаючи маринадних рідина) і обсмажуємо протягом 5-10 хвилин. Посипаємо чілі пластівцями і добре перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пряників.