Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г подрібнених сирих овочів, таких як цибуля, селера і моркву
300 г картоплі
1 ст. л. масла
700 мл бульйону
вершки і свіжі трави, щоб служити
Гороскоп на сьогодні, 22 травня: правильний вибір близнюків та завдання стрільців
Гороскоп на літо-2025 для всіх знаків Зодіаку: Рибам не реагувати на колишніх, а Водоліям можна втекти
Важливі оновлення у "Резерв+": декілька секунд на те, чого чекали тиждень
Продаж квартири обернеться фінансовим шоком: в Україні встановили нові податки на нерухомість
Приготування:
1. Смажимо 200 г сирих овочів з картоплею на 300 м, очищеним і кубированным, з 1 столовою ложкою олії протягом декількох хвилин до початку пом'якшення.
2. Додаємо 700 мл бульйону і тушкуємо протягом 10-15 хвилин. Збиваємо до гладкої консистенції, потім приправляємо.
3. Подаємо з вершками і свіжими травами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лосося в соєвій глазурі.