Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 3 хвилини
Порції: 1
Інгредієнти:
1 ст. л. гарбузового насіння
2 ч. л. оливкової олії екстра вірджин
сік і цедра ½ лимона
½ невеликих авокадо
50 г гороху з цукром
50 г горохових пагонів або листя салату
80 г консервованого стейка з тунця
цибуля
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Приготування:
1. Нагріваємо невелику сковорідку і підсмажуємо насіння гарбуза. Складаємо в миску і відставляємо. В окрему миску змішуємо масло, 1 ч. л. лимонного соку, лимонну цедру, щіпку солі і хорошу змолоти чорного перцю.
2. Очищаємо і нарізаємо авокадо, а потім додаємо лимонний сік, що залишився. Тонко нарізаємо цукрові засувки під кутом на довгі смуги, а потім переносимо в миску. Додаємо горохові пагони і авокадо і акуратно змішуємо їх разом.
3. Додаємо тунця, насіння гарбуза і цибулю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курчати Альфредо.