Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
2 великих філе морського окуня
цедра і сік ½ апельсина
2 ч. л. чистого меду
2 ч. л. гірчиці
2 ст. л. оливкової олії
250 г сочевиці
100 г крес-салату
невелика петрушка, порізана
маленький кріп, нарізаний
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Поміщаємо кожне філе морського окуня, на стороні шкіри вниз, на окремі квадрати фольги. Змішуємо апельсинову цедру, мед, гірчицю, 1 ст. л. оливкової олії і деяку приправу, і змочуємо її над філе. Тягнемо боки фольги вгору і скручуємо краї разом, щоб зробити окремі посилки. Поміщаємо посилки на деко і випікаємо в духовці протягом 10 хвилин, поки риба не буде тільки що приготовлена.
2. Підігріваємо сочевицю, слідуючи інструкціям з пакування, потім змішуємо з апельсиновим соком, що залишився маслом, крес-салатом, зеленню і приправою. Поділяємо сочевицю між двома пластинами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шинки в кока-колі.