Приготувати цю оригінальну страву зможе будь-яка господиня. Особливо вона сподобається тим, хто готовий до незвичайних смакових відчуттів. Повідомляє Clutch.
Склад:
- Яловичина — 300 г
- Аджика — 5 ст. ложки
- Ковбаса варено-копчена — 100 г
- Грудинка варено-копчена — 100 г
- Сосиски — 1 шт.
- Огірки мариновані — 3 шт.
- Гарбуз — 100 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Томатна паста — 3 ст. ложки
- Маслини без кісточок — 100 г
- Помідори — 1 шт.
- Рослинна олія для смаження — 2 ст. ложки
- Соєвий соус — 2 ст. ложки
- Вода — 2 л
Спосіб приготування:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
1. Яловичину замаринувати в аджиці мінімум на 2 години, а краще — на ніч.
2. Перед приготуванням супу дістати м'ясо і нарізати на тонкі смужки, як на бефстроганов.
3. Цибулю нарізати півкільцями. В товстостінну каструлю влити олію, добре прогріти і обсмажити цибулю. Гарбуз нарізати дрібними брусочками.
4. Додати гарбуз в каструлю до цибулі. Обсмажити до прозорості цибулі, потім додати томатну пасту, перемішати, обсмажувати ще хвилин 5.
5. Грудинку нарізати брусочками.
6. Мариновані огірки порізати напівкружечками, додати все в казан і обсмажувати на сильному вогні 2–3 хвилини, потім вогонь зменшити і тушкувати хвилин 5.
7. Тим часом на іншій сковороді обсмажуємо наше замариноване м'ясо. У розігріту і змащену рослинним маслом сковороду викладаємо м'ясо і обсмажуємо на великому вогні 3–4 хвилини, постійно помішуючи. Потім зняти з вогню, відставити.
8. Варено-копчену ковбасу нарізаємо смужками.
9. В основній казан додаємо маслини без кісточок, нарізану смужками варено-копчену ковбасу і сосиску, також додаємо обсмажене м'ясо з другої сковороди.
10. Помідор нарізаємо тонкими кільцями і також додаємо в каструлю. Вливаємо в каструлю 2 ст. л. соєвого соусу і обсмажуємо все 2–3 хвилини.
11. Доливаємо в каструлю 2 літра окропу, даємо покипіти пару хвилин, додаємо сіль і спеції за смаком. В кінці додаємо столову ложку каперсів.
12. Знімаємо каструлю з вогню і даємо супу постояти для об'єднання всіх смаків. Наш ситний та ароматний суп готовий! Такий супчик скрасить навіть самий непогожий осінній день! Приємного апетиту!
Нагадаємо, найшвидший рецепт домашніх пельменів.
Як повідомляв портал "Знай.uа", це найсмачніший рецепт курчати Альфредо.
Також "Знай.uа" писав, як приготувати морську форель на грилі з гороховою сальсою.