Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інггредієнти:
100 г дитячого шпинату, грубо нарізаний
4 ст. л. свіжого песто
100 мл подвійних вершків
1 ст. л. дрібно натертого грюйера
4 середніх яйця
Пенсіонерам виплатять допомогу: суми різні, але солідні
Хто отримає пільги на комуналку незалежно від доходу
Шкільних іспитів не буде: що чекає на учнів і випускників
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Приготування:
Нагріваємо духовку до 200 градусів. Змішуємо шпинат, песто, вершки і деякі приправи і наносимо на 2 окремі дрібні жаростійкі страви. Зверху посипаємо сиром. Робимо 2 дрібних поглиблення в суміші в кожному блюді і кладемо яйце в кожну порожнину. Випікаємо в духовці протягом 10-12 хвилин до тих пір, поки білки не будуть встановлені, і жовтки все ще будуть рідкими.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пельменів.