Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інггредієнти:

100 г дитячого шпинату, грубо нарізаний
4 ст. л. свіжого песто
100 мл подвійних вершків
1 ст. л. дрібно натертого грюйера
4 середніх яйця

Популярні новини зараз

Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК

Показати ще

Приготування:

Нагріваємо духовку до 200 градусів. Змішуємо шпинат, песто, вершки і деякі приправи і наносимо на 2 окремі дрібні жаростійкі страви. Зверху посипаємо сиром. Робимо 2 дрібних поглиблення в суміші в кожному блюді і кладемо яйце в кожну порожнину. Випікаємо в духовці протягом 10-12 хвилин до тих пір, поки білки не будуть встановлені, і жовтки все ще будуть рідкими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пельменів.