Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інггредієнти:
100 г дитячого шпинату, грубо нарізаний
4 ст. л. свіжого песто
100 мл подвійних вершків
1 ст. л. дрібно натертого грюйера
4 середніх яйця
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
"Навіщо вчитись, якщо завтра мобілізують": молодь масово ігнорує вступ до вишів
Приготування:
Нагріваємо духовку до 200 градусів. Змішуємо шпинат, песто, вершки і деякі приправи і наносимо на 2 окремі дрібні жаростійкі страви. Зверху посипаємо сиром. Робимо 2 дрібних поглиблення в суміші в кожному блюді і кладемо яйце в кожну порожнину. Випікаємо в духовці протягом 10-12 хвилин до тих пір, поки білки не будуть встановлені, і жовтки все ще будуть рідкими.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх пельменів.