Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г спагеті
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику, подрібнені
щіпка пластівців чилі
227 г помідорів
2 х 95 м сардини в томатному соусі
100 г чорних маслин, грубо нарізаного
1 ст. л. каперсів
невелика жменя петрушки, нарізана
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготування:
1. Готуємо спагетті у великій каструлі з киплячою солоною водою відповідно до інструкції на упаковці. Між тим, робимо соус. Нагріваємо олію в середній каструлі і варимо часник протягом 1 хв. Додаємо пластівці чилі, помідори і сардини. Нагріваємо протягом 2-3 хвилин, потім перемішуємо в маслинах, каперсах і більшої частини петрушки. Добре змішуємо.
2. Зливаємо макарони, залишивши пару стінок води. Додаємо макарони в соус і добре перемішуємо, додавши запасну воду, якщо соус трохи густий. Поділяємо між 4 тарілками і посипаємо залишилася петрушкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта з мармеладної глазур'ю.