Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. чилі соусу
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. рисового вина
1 зубчик часнику
2 ч. л. дрібно тертого імбиру
4 філе лосося
1 ст. л. кунжуту
відварений рис, подавати
смажені овочі
Гороскоп на сьогодні, 23 травня: що готує день усім знакам Зодіаку – сюрпризи, випробування і неприємні відкриття
Українці залишаться без води: конфлікт вдарить по простих людях
Зміни у мобілізації з 1 червня: кого ТЦК призиватиме на загальних умовах
Важливі оновлення у "Резерв+": декілька секунд на те, чого чекали тиждень
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. У неглибокій тарілці змішуємо соус чилі, соєве масло, кунжутне масло, рисове вино, часник і імбир. Кладемо шматочки лосося в маринад, і відкладаємо на 15 хвилин.
2. Кладемо маринований лосось на піддон для випічки, зі шкірою вниз. Посипаємо кунжутним насінням і смажимо в духовці протягом 15 хвилин. Подаємо з приготованим на пару рисом і овочами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з лимоном і кешью.