Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. чилі соусу
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. рисового вина
1 зубчик часнику
2 ч. л. дрібно тертого імбиру
4 філе лосося
1 ст. л. кунжуту
відварений рис, подавати
смажені овочі

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. У неглибокій тарілці змішуємо соус чилі, соєве масло, кунжутне масло, рисове вино, часник і імбир. Кладемо шматочки лосося в маринад, і відкладаємо на 15 хвилин.

2. Кладемо маринований лосось на піддон для випічки, зі шкірою вниз. Посипаємо кунжутним насінням і смажимо в духовці протягом 15 хвилин. Подаємо з приготованим на пару рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з лимоном і кешью.