Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 ст. л. чилі соусу
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. рисового вина
1 зубчик часнику
2 ч. л. дрібно тертого імбиру
4 філе лосося
1 ст. л. кунжуту
відварений рис, подавати
смажені овочі
Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
Ситуація на межі колапсу: восени українці можуть залишитись без газу
Вимоги до стажу зменшили вдвічі: хто вийде на пенсію раніше
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. У неглибокій тарілці змішуємо соус чилі, соєве масло, кунжутне масло, рисове вино, часник і імбир. Кладемо шматочки лосося в маринад, і відкладаємо на 15 хвилин.
2. Кладемо маринований лосось на піддон для випічки, зі шкірою вниз. Посипаємо кунжутним насінням і смажимо в духовці протягом 15 хвилин. Подаємо з приготованим на пару рисом і овочами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з лимоном і кешью.