Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. чилі соусу
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжутної олії
1 ст. л. рисового вина
1 зубчик часнику
2 ч. л. дрібно тертого імбиру
4 філе лосося
1 ст. л. кунжуту
відварений рис, подавати
смажені овочі

Популярні новини зараз

Пенсію можна збільшити в рази навіть без додаткового стажу: українцям підказали лайфхак

ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками

За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні

"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. У неглибокій тарілці змішуємо соус чилі, соєве масло, кунжутне масло, рисове вино, часник і імбир. Кладемо шматочки лосося в маринад, і відкладаємо на 15 хвилин.

2. Кладемо маринований лосось на піддон для випічки, зі шкірою вниз. Посипаємо кунжутним насінням і смажимо в духовці протягом 15 хвилин. Подаємо з приготованим на пару рисом і овочами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з лимоном і кешью.