Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
250 мл подвійних вершків
250 г 70% темного шоколаду
1 буханець чіабати, дрібно нарізана
оливкову олію
морська сіль
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
Приготування:
1. Нагріваємо вершки в каструлі з важким дном, поки вони не стануть теплим, але не киплячою. Беремо сковороду з вогню, потім додаємо шоколад в каструлю з вершками і залишаємо на деякий час розплавитися, потім перемішуємо дерев'яною ложкою. Залишаємо, щоб охолодитися.
2. Розрізаємо хліб на дрібні шматочки і тости з кожної сторони. Подаємо ганаш в склянках. Поливаємо оливковою олією і посипаємо морською сіллю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосового хліба.