Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 великих скибочок хліба
3 ст. л. оливкової олії
200 г змішаного білого і коричневого крабового м'яса
2 лимона, 1 заморожений і соковитий, 1 нарізати клинами для подачі
½ ч. л. пластівців чилі
50 г грецького йогурту
150 г змішаної редиски

Популярні новини зараз

Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

жменю петрушки

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо хліб з обох сторін маслом, потім обсмажуємо на верхній полиці духовки протягом 10 хвилин до золотистої і хрусткої скориночки.

2. Змішуємо крабове м'ясо, лимонний сік і цедри 1/2, чилі, йогурт і більшу частину редиски з деякою приправою. Наносимо суміш на тости, потім додаємо кожну що залишилася редьку, петрушку. Приправляємо перцем, оливковою олією і подаємо з лимонними клинами.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сосисок з соусом чилі.