Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
6 великих скибочок хліба
3 ст. л. оливкової олії
200 г змішаного білого і коричневого крабового м'яса
2 лимона, 1 заморожений і соковитий, 1 нарізати клинами для подачі
½ ч. л. пластівців чилі
50 г грецького йогурту
150 г змішаної редиски
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
жменю петрушки
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо хліб з обох сторін маслом, потім обсмажуємо на верхній полиці духовки протягом 10 хвилин до золотистої і хрусткої скориночки.
2. Змішуємо крабове м'ясо, лимонний сік і цедри 1/2, чилі, йогурт і більшу частину редиски з деякою приправою. Наносимо суміш на тости, потім додаємо кожну що залишилася редьку, петрушку. Приправляємо перцем, оливковою олією і подаємо з лимонними клинами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сосисок з соусом чилі.