Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
150 г борошна, плюс трохи додатково
70 г ниркового сала
невелика жменя петрушки, нарізана (за бажанням)
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
Схема з лічильниками: українцям нараховують космічні борги за світло
Приготування:
1. Зважуємо борошно в миску і додаємо сіль ½ ч. л. Перемішуємо салат і петрушку, якщо використовуєте. Робимо колодязь в центрі і додаємо 3 ст. л. холодної води, змішуємо з тестом, додавши більше води, поки тісто не стане твердим, але податливим. Поділяємо на 8 рівних частин і кидаємо трохи більше борошна в кульки.
2. Коли бульйон готовий, кладемо пельмені зверху і накриваємо кришкою. У духовці при температурі 140 ° готуємо бульйон і пельмені протягом 20 хвилин, потім знімаємо кришку і готуємо ще 10 хвилин, поки вони не стануть коричневими і не надуются.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблочно-карамельного торта.