Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г макаронних виробів
4 ст. л. оливкової олії
4 анчоуса в маслі, осушених
1 червоний чилі, тонко нарізаний
сік 1 лимона
½ чайної ложки свіжого тертого мускатного горіха
250 г маскарпоне
250 г капусти
25 г грана падано, дрібно терта
Перекази з картки на картку різко впали: НБУ готує нові правила
Пенсіонери втратять надбавки: кого торкнеться у першу чергу
У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище"
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Приготування:
1. Використовуючи саму велику каструлю, варимо макарони в солоній воді, слідуючи інструкціям на упаковці і встановлюючи таймер. Між тим, нагріваємо олію у великій сковороді, додаємо анчоуси і чилі і злегка обсмажуємо на пару хвилин, помішуючи знову і знову, поки анчоуси повністю не розчиниться у маслі. Перемішуємо з лимонною цедрою і мускатним горіхом. Перемішуємо в маскарпоне і половині лимонного соку, потім видаляємо з вогню.
2. Коли у макаронів залишилося 4 хвилини, додаємо капусту на каструлю з макаронами, за кілька хвилин. Кип'ятимо тільки до тих пір, поки капуста не стане яскравою і ніжною, а паста аль-денте. Зарезервуйте 200 мл макаронної варильної води, потім виливаємо. Додаємо сир, тертий сир і 100 мл макаронної води, потім змішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт карамельної свинини.