Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
12 великих м'ясних свинячих ковбас
4 ст. л. томатного кетчупу
2 ст. л. чистого меду
2 ч. л. м'якого порошку чилі
2 зубчики часнику, подрібнені
½ ч. л. сушеного орегано або 2 ч. л. свіжого
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати
Без довідки не буде виплат: який документ пенсіонери мають подати до ПФУ
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
Грошей далі не буде: що має зробити кожен пенсіонер
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 220 °. Викладаємо ковбаси в сковороді в один шар і випікаємо протягом 10 хвилин. Між тим, змішуємо всі інші інгредієнти з приправою і 1 столовою ложкою води.
2. Наливаємо суміш кетчупу на ковбаси і добре перемішуємо. Випікаємо ще 30 хвилин, поки ковбаски не стануть золотими.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового торта.