Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

12 великих м'ясних свинячих ковбас
4 ст. л. томатного кетчупу
2 ст. л. чистого меду
2 ч. л. м'якого порошку чилі
2 зубчики часнику, подрібнені
½ ч. л. сушеного орегано або 2 ч. л. свіжого

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Приготування:

1. Нагріваємо духовку до 220 °. Викладаємо ковбаси в сковороді в один шар і випікаємо протягом 10 хвилин. Між тим, змішуємо всі інші інгредієнти з приправою і 1 столовою ложкою води.

2. Наливаємо суміш кетчупу на ковбаси і добре перемішуємо. Випікаємо ще 30 хвилин, поки ковбаски не стануть золотими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового торта.