Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
175 г м'якого масла, плюс додатково для змащування
175 г золотого цукру
1 ч. л. екстракту ванілі
2 яйця
225 г борошна
½ ч. л. кориці
4 ст. л. грецького йогурту
2 яблука
50 г волоських горіхів
50 г м'якої іриски
2 ст. л. подвійних вершків
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Пенсіонери втратять надбавки: кого торкнеться у першу чергу
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 160 градусів. Змащуємо 2-літровий форму.
2. Збиваємо масло, цукор і ваніль, потім збиваємо в яйцях один за іншим. Змішуємо в борошні, кориці та йогурті. Очищаємо і нарізаємо яблука на дрібні шматки, потім додаємо в миску і змішати все разом з дерев'яною ложкою.
3. Викладаємо у форму, сглаэиваем верх і розкидаємо волоські горіхи посередині. Випікаємо на середній полиці протягом 1 години 20-30 хвилин.
4. Щоб прикрасити, кладемо ірис в маленьку каструлю з подвійними вершками. Акуратно нагріваємо, помішуючи, поки тоффі не розтопиться в гладкий карамельний соус. Охолоджуємо близько 1 хвилини. Повільно поливаємо соус поверх пирога. Посипаємо горіхами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт овочевого супу по-італійськи.