Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г масла
2 ч. л. гірчичного порошку
600 мл молока
200 г зрілого чеддера, тертого
2 великих картоплі
1 головний брокколі
200 г замороженого гороху
дрібні цибулини, обрізані
50 г борошна
1 кольорова капуста, нарізана невеликими квіточками
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
1. Розтоплюємо масло в каструлі, потім перемішуємо в борошні і гірчичному порошку і варимо протягом 1 хвилини. Поступово перемішуємо в молоці до однорідності без шматків, потім продовжуємо перемішувати, поки суміш не почне пузиритися і не росіл до вершкового соусу. Знімаємо з вогню, потім перемішуємо все, крім гірчиці тертого сиру.
2. Нагріваємо піч до 220 ° і доводимо до кипіння велику каструлю. Готуємо скибочки картоплі протягом 5 хвилин, опускаємо в брокколі і цвітну капусту, ще на 3 хвилини, потім, нарешті, додаємо горох ще на 1 хвилину. Зливаємо всі овочі і протираємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бальзамічної свинини з оливками.