Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г масла
2 ч. л. гірчичного порошку
600 мл молока
200 г зрілого чеддера, тертого
2 великих картоплі
1 головний брокколі
200 г замороженого гороху
дрібні цибулини, обрізані
50 г борошна
1 кольорова капуста, нарізана невеликими квіточками

Популярні новини зараз

Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч

Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками

Показати ще

Приготування:

1. Розтоплюємо масло в каструлі, потім перемішуємо в борошні і гірчичному порошку і варимо протягом 1 хвилини. Поступово перемішуємо в молоці до однорідності без шматків, потім продовжуємо перемішувати, поки суміш не почне пузиритися і не росіл до вершкового соусу. Знімаємо з вогню, потім перемішуємо все, крім гірчиці тертого сиру.

2. Нагріваємо піч до 220 ° і доводимо до кипіння велику каструлю. Готуємо скибочки картоплі протягом 5 хвилин, опускаємо в брокколі і цвітну капусту, ще на 3 хвилини, потім, нарешті, додаємо горох ще на 1 хвилину. Зливаємо всі овочі і протираємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бальзамічної свинини з оливками.