Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

900 г холодного вареного рису
400 г тунця
200 г заморожених пейтов

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

2 червоних перцю
3 помідора
5 цибулин
листова петрушка
великі горстистые зелені оливки
4 ст. л. майонезу
1 лимон
2 ст. л. оливкової олії

Приготування:

1. Приготований рис, ймовірно, росіл разом, тому розкладіть його у великій мисці. Перемішуємо в тунці, потім змішуємо горох, перець, помідори, цибулю, петрушку і маслини.

2. Перемішуємо майонез, лимонний сік і оливкову олію і приправляємо за смаком. Накриваємо чашу плівкою або поміщаємо її у великий пластиковий контейнер.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих котлет з солодким соусом чилі.