Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 55 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
2 цибулі і моркви
4 палички селери
1 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. цукру
4 зубчики часнику
2 ст. л. томатного пюре
2 лаврових аркуша
3 кабачка
400 г вершкової квасолі
400 г помідорів
1.2 л рослинного бульйону
100 г пармезану
140 г макаронів
невеликий шматочок базиліка
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Хворі стають здоровими: українцям масово анулюють діагнози - ВЛК закінчується повістками
Приготування:
1. Обережно варимо цибулю, моркву і селеру в олії у великий каструлі протягом 20 хвилин. Додаємо цукор, часник, пюре, трави і кабачки і варимо 4-5 хвилин на середньому вогні, поки вони не стануть трохи коричневими.
2. Виливаємо боби, помідори і бульйон, потім тушкуємо 20 хвилин. Додаємо половину пармезану і макаронні вироби і варимо 6-8 хвилин, поки паста не буде приготовлена. Посипаємо базиліком і залишилися пармезаном.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лазаньї з сиром і беконом.