Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г вишні
100 мл гранатового або вишневого соку
100 г золотого цукру
1 ч. л. лимонного соку
1 ст. л. бренді
4 х 125 г кокосового йогурту
300 мл подвійних вершків
4 ст. л. цукрової пудри, просіяний
4 кокосових макаронів, плюс додатково для подачі (необов'язково)
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
1. Кладемо вишні в каструлю з гранатовим або вишневим соком і доводимо до кипіння. Варимо обережно протягом 10 хвилин, поки фрукти не стануть м'якими. Додаємо цукор, лимонний сік і коньяк (якщо використовуєте), потім знову тушкуємо протягом 10 хвилин, поки рідина не стане трохи товщі і сиропообразней. Залишаємо, щоб охолодитися.
2. Кладемо йогурт, вершки і цукрову глазур у велику миску і збиваємо до густої консистенції.
3. Кладемо половину вишні та їх сиропу в блендер і збиваємо до гладкої консистенції. Додаємо в крем і йогурт. Викладаємо шарами в склянку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини з паприкою.