Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ч. л. маслин або ріпакової олії
2 зубчики часнику, нарізані
1 червоний перець чилі, подрібнений і нарізаний
2 см імбиру, нарізаного
1 стебло лимонграсса, подрібнений
1 х 25 г коріандру
2 ст. л. червоної пасти тайського каррі
750 мл курячого бульйону (виготовлено з 2 кубиків)
1 невелика банка (160 мл) кокосового крему
500 г солодкої картоплі, очищеного і грубо нарізаного
2 курячі грудки
1 лайм, лише сік
1 ч. л. цукру
½ ч. л. рибного соусу
хрусткий хліб
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Приготування:
1. Нагріваємо олію у великій каструлі. Додаємо часник, чилі, імбир, лемонграс, стебла коріандру і карриную пасту і готуємо протягом 2 - 3 хвилин, поки аромати не будуть випущені.
2. Додаємо курячий бульйон, кокосовий крем і солодку картоплю і варимо 15 хвилин або поки картопля не стане м'яким. Видаляємо лимонграсс. Збиваємо в блендері до однорідності.
3. Повертаємо в каструлю, додаємо курку і акуратно готоовим протягом 5-10 хвилин або поки курка не буде приготовлена. Додаємо сік лайма, цукровий і рибний соус, розкидаємо листя коріандру і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пряного фалафеля.