Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 2-3
Інгредієнти:
2 курячі грудки (близько 175 г)
1 зубчик часнику
маленький шматочок свіжого кореня імбиру
1 маленький цибулю
4 ст. л. свіжого коріандру
1 зелений чилі
2 ст. л. оливкової олії
солодкий перець чилі, подрібнену цибулю і червоний перець, подавати
На блокпостах у водіїв почнуть вилучати права: кого каратимуть
Відстежує геолокації та збирає дані: у мережі розкрили нюанси програми "Резерв+"
ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Українцям масово повертають гроші за комуналку: терміново перевірте усі квитанції
Приготування:
1. Кидаємо курку, часник, імбир, цибуля, коріандр і чилі в кухонний комбайн і добре змішуємо. Подрібнюємо до тих пір, поки курка не буде дрібно подрібнена, і все буде добре перемішано. Використовуємо з руки, щоб сформувати шість маленьких котлеток.
2. Нагріваємо олію в сковороді, потім обсмажуємо гамбургери на середньому вогні близько 6-8 хвилин, повертаючи один раз. Подаємо гарячими, з солодким соусом чилі, коріандром, подрібненою цибулею і червоним чилі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного супу з соусом песто.