Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ст. л. оливкової олії
3 ст. л. бальзамічного оцту
1 ч. л. діжонської гірчиці
2 зубчики часнику, подрібнені
4 свинячі відбивні
2 зелених мариновані оливки, кісточки і половинки
великий горстистый базилік, нарізаний
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Приготування:
1. Змішуємо масло з оцтом, гірчицею і часником. Змащуємо м'ясо з обох сторін, приправляємо, потім кладемо на блюдо. Наливаємо бальзамічну суміш і залишаємо маринувати протягом 5 хвилин.
2. Нагріваємо сковорідку до тих пір, поки вона не нагріється. Виймаємо свинину з маринаду, потім смажимо 4 хвилини з кожного боку. Видаляємо м'ясо. Наливаємо маринад в каструлю з маслинами, варимо 2 хвилини, потім перемішуємо в базиліці. Наливаємо соки з свинини в каструлю, додаємо соус до свинини і подаємо з макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібного пудингу.