Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. масла
1 цибулю, нарізану
300 г різотто-рису
100 мл білого вина
400 г помідорів
200 г замороженого смаженого перцю
500 мл рослинного бульйону
жменю плоскої листової петрушки, нарізана
пармезан, щоб служити (необов'язково)
Гороскоп на сьогодні 27 листопада: кар'єрне зростання Тельців, гармонія Левів та вплив Стрільців
Пенсіонерам встановлять щомісячний бонус: кому доплачуватимуть по 450 грн
Школярі перестали розуміти навіть умову завдання: діти більше не вміють читати і рахувати
"Тарифи підвищувати у вас легко виходить!": українці рознесли "Київстар" – третина мережі залишилася без світла
Приготування:
1. Нагріваємо духовку до 200 °. Нагріваємо олію в жаростійкої каструлі, потім обсмажуємо цибулю протягом декількох хвилин до розм'якшення. Піднімаємо вогонь, додаємо рис, перемішуємо, потім обсмажуємо ще 1 хвилину. Вливаємо вино, якщо використовуєте, помішуючи до повного вбирання, потім додаємо помідори, перець і 400 мл бульйону. Накриваємо і запікаємо в духовці протягом 25 хвилин, поки рис не стане м'яким і кремовим.
2. Додаємо бульйон, що залишився і петрушку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт томатного соусу з базиліком всього за 10 хвилин.